Parminder Nagra

Parminder Nagra

Parminder Nagra
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 5.10.1975

Doğum Yeri: Leicester, İngiltere

Hint asıllı İngiliz aktris.

Tam adı Parminder Kaur Nagra'dır ve aslen Hindistanlıdır. Babası muhasebeci, annesi ise fabrika işçisidir. Leicester Üniversitesi'nden onur derecesi ile mezun olmuştur. Hayatımın Çalımı Beckham (2002), ER (1994) ve The Blacklist (2013) filmleriyle tanınmıştır. 2007-2013 yılları arası James Stenson'la evli kalmıştır ve bir çocuk sahibidir.

Filmografi

2019 Five Feet Apart
2018 Bird Box
2014 Postacı Pat (Seslendirme)
2012 Twenty8k
2011 Felaket Henry
2010 Tere Ishq Nachaya
2008 In Your Dreams
2008 Batman: Gotham Şövalyesi (Video – Seslendirme)
2005 Maya the Indian Princess (Kısa Film - Seslendirme)
2004 Ella: Sihirli Yolculuk
2002 Hayatımın Çalımı Beckham
1999 Park Stories (Kısa Film)
1991 Dushmani Jattan Di

Televizyon

2019 God Friended Me
2018 Fortitude (Seslendirme)
2018 Elementary
2018 13 Reasons Why
2017 Ben 10 (Seslendirme)
2017 Agents of S.H.I.E.L.D.
2015 NCIS: Los Angeles
2015 Evil Men (TV Filmi)
2015 Kingmakers (TV Filmi)
2014 The Blacklist
2013 Psych
2013 Reckless (TV Filmi)
2012 TRON: Uprising (Seslendirme)
2012 Alcatraz
2011 Earth Defense Force: Insect Armageddon
2010 The Whole Truth
2009 ER
2008 Compulsion (TV Filmi)
2004 Ella Enchanted: A Red Carpet Premiere Special (Kısa Film)
2003 Second Generation (TV Filmi)
2003 Twelfth Night, or What You Will (TV Filmi)
2002 Always and Everyone
2002 The Swap (TV Filmi)
2001 Judge John Deed
2000 Holby City
2000 Goodness Gracious Me
2000 Donovan Quick (TV Filmi)
1998 Casualty
1998 King Girl (TV Filmi)
1997 Turning World

Görev Aldığı Yapımlar

Parminder Nagra Fotoğrafları

Portreler