Parsa Pirouzfar

Parsa Pirouzfar

Parsa Pirouzfar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.09.1972

Doğum Yeri: Tahran, İran

İranlı oyuncu.

Shabaane Rooz (2011), Ziafat (1996), Mehman-e maman (2004) ve Mest-i Aşk (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 We Have to
2020 Mest-i Aşk
2019 Numbness
2015 Closer
2015 Shekaf
2014 Life Is Elsewhere
2011 Shabaane Rooz
2011 Asb heyvan-e najibi ast
2011 Inja bedoone man
2005 Neghab
2005 Zan-e ziadi
2004 Ashk-e sarma
2004 Mehman-e maman
2003 Vaghte Chidane Gerduha
2002 Arouse Khosh-Gadam
2000 Dokhtari be nam-e Tondar
2000 Eteraz
1999 Sheida
1999 Dokhtaran-e Entezar
1998 Mercedes
1996 Ziafat
1995 Pari
1992 Mojassameh

Televizyon

2010 Dar Cheshm-e Baad
2002 Safar-e Sabz
1997 Dar Ghalb-e Man
1995 Dar Panah-e To

Görev Aldığı Yapımlar

Parsa Pirouzfar Fotoğrafları

Parsa Pirouzfar Haberleri