Paul Briggs

Paul Briggs

Paul Briggs
Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.12.1974

Doğum Yeri: Teksas, ABD

ABD'li dublajcı, senarist ve yönetmen.

Tam adı John Paul Briggs'tir. 6 Süper Kahraman (2014), Prenses ve Kurbağa (2009) ve Karlar Ülkesi (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2020 yılı yapımı Raya and the Last Dragon ilk yönetmenlik deneyimidir.

Filmografi

Yönetmen

2020 Raya and the Last Dragon

Senaryo

2013 Get a Horse! (Kısa Film)

Televizyon

2011 Prep & Landing: Naughty vs. Nice (Kısa Film)

Seslendirme

2019 Karlar Ülkesi II
2019 Kingdom Hearts III (Video Oyunu)
2015 Karlar Ülkesi: Kutlama (Kısa Film)
2014 6 Süper Kahraman
2013 Karlar Ülkesi
2013 Get a Horse! (Kısa Film)
2009 Prenses ve Kurbağa
2009 The Princess and the Frog (Video Oyunu)

Televizyon

2020 Big Hero 6: The Series

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Briggs Fotoğrafları