Paul Giamatti

Paul Giamatti

Paul Giamatti
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 6.6.1967

Doğum Yeri: Connecticut, ABD

İtalyan asıllı ABD'li oyuncu.

Tam adı Paul Edward Valentine Giamatti'dir. Görkemli Hayatım (2003), Sideways (2004), Benim Hikâyem (2010), Cinderella Man (2005), Sihirbaz (2006) ve San Andreas Fayı (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 San Andreas 2
2020 Jungle Cruise
2020 Gunpowder Milkshake
2020 A Mouthful of Air
2018 The Catcher Was a Spy
2018 Private Life
2018 I Think We're Alone Now
2018 Beyaz Diş (Seslendirme)
2016 The Phenom
2016 Ratchet & Clank (Seslendirme)
2016 Morgan
2015 Straight Outta Compton
2015 San Andreas Fayı
2015 Küçük Prens (Seslendirme)
2015 Giant Sloth (Short)
2015 Avril et le monde truqué (Seslendirme)
2015 Amboy
2015 Goldfish (Kısa Film - Seslendirme)
2014 River of Fundament
2014 Madame Bovary
2014 İnanılmaz Örümcek-Adam 2
2014 Aşk ve Merhamet
2013 Turbo (Seslendirme)
2013 Son Şans
2013 Mr. Banks
2013 JFK Suikastı
2013 All Is Bright
2013 12 Yıllık Esaret
2013 Romeo & Juliet
2012 Rock of Ages
2012 John Dies at the End
2012 Ernest et Célestine (Seslendirme)
2012 Enduring Legacy (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Cosmopolis
2011 Zirveye Giden Yol
2011 Özgürlük Yemini
2011 Kazananlar Kulübü
2011 Felekten Bir Gece Daha
2010 Benim Hikâyem
2009 The Haunted World of El Superbeasto (Video - Seslendirme)
2009 Sahtekârlar
2009 Cold Souls
2009 Aşkın Son Mevsimi
2008 Pretty Bird
2007 Too Loud a Solitude (Seslendirme)
2007 Noel Baba Fred
2007 Hepsini Vur
2007 Dadım Aşık
2006 The Hawk Is Dying
2006 Sudaki Kız
2006 Sihirbaz
2006 Bitirim Karınca (Seslendirme)
2006 Astérix Vikinglere Karşı (Seslendirme)
2005 The Fan and the Flower (Kısa Film - Anlatıcı)
2005 Robotlar (Seslendirme)
2005 Cinderella Man
2004 Sideways
2003 Hesaplaşma
2003 Görkemli Hayatım
2003 Entrika
2002 Big Fat Liar
2002 Afacanlar İş Başında
2001 Storytelling
2001 Maymunlar Gezegeni
2000 Vay Anam Vay
2000 Duets
1999 Cradle Will Rock
1999 Ay'daki Adam
1998 Truman Show
1998 Safe Men
1998 Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Dr. Dolittle
1998 Arabulucu
1997 Yaramaz Harry
1997 Köstebek
1997 Gizli Noktalar
1997 En İyi Arkadaşım Evleniyor
1997 Arresting Gena
1997 A Further Gesture
1996 Ripper (Video Oyunu – Seslendirme)
1996 İlk Günah
1996 Breathing Room
1995 Sevimli Fahişe
1995 Sabrina
1992 Bekarlar
1991 Gecenin Ötesi

Televizyon

2020 Billions
2019 Lodge 49
2017 BoJack Horseman (Seslendirme)
2017 At Home with Amy Sedaris
2015 Jimmy Kimmel Live!
2015 Inside Amy Schumer
2014 Hoke (TV Filmi)
2013 Downton Abbey
2011 Too Big to Fail (TV Filmi)
2010 30 Rock
2008 John Adams (Mini Dizi)
2006 The Amazing Screw-On Head (Kısa Film - Seslendirme)
2003 The Pentagon Papers (TV Filmi)
2001 King of the Hill (Seslendirme)
2000 If These Walls Could Talk 2 (TV Filmi)
1999 American Experience (Belgesel Dizi - Anlatıcı)
1998 The Wonderful World of Disney
1998 Homicide: Life on the Street
1998 Winchell (TV Filmi)
1996 The Show
1995 New York News
1994 NYPD Blue
1990 She'll Take Romance (TV Filmi)

Yönetmen

2015 Breakthrough (Belgesel Dizi)

Yapımcı

2013 All Is Bright
2012 John Dies at the End
2008 Pretty Bird

Televizyon

2018 Watergate (Mini Dizi)
2019 Lodge 49
2017 Outsiders
2014 Hoke (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Giamatti Fotoğrafları

Paul Giamatti Haberleri

Portreler


Vizyondakiler