Paul King

Paul King

Paul King
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.01.1978

Doğum Yeri: İngiltere

İngiliz senarist ve yönetmen. 

Ayı Paddington (2014), Ayı Paddington 2 (2017) ve The Mighty Boosh (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2023 Wonka
2022 Everyday Parenting Tips
2017 Paddington 2
2014 Paddington
2009 The Mighty Boosh Live: Future Sailors Tour (Video)
2009 Bunny and the Bull
2005 Boosh Music (Kısa Video)
2005 Outtakes (Kısa Video)

Televizyon

2020 Space Force
2015 Little Britain Sketch (Kısa Film)
2011 Little Crackers
2011 The Pajama Men: Last Stand to Reason (TV Filmi)
2011 Come Fly with Me
2007 Dog Face
2007 Under One Roof (TV Filmi)
2007 The Mighty Boosh

Yapımcı

2023 Paddington 3

Televizyon

2020 Space Force

Senaryo

2023 Paddington 3
2017 Paddington 2
2014 Paddington
2009 Bunny and the Bull

Televizyon

2007 Dog Face

Oyuncu

2004 Garth Marenghi's Darkplace (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Paul King Fotoğrafları

Paul King Haberleri