Paul Walter Hauser

Paul Walter Hauser

Paul Walter Hauser
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.10.1986

Doğum Yeri: Michigan, ABD

ABD'li oyuncu.

Ben, Tonya (2017), Karanlıkla Karşı Karşıya (2018) ve Gece Kuşu (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Eat Wheaties!
2021 Quad
2021 Cruella
2020 Silk Road
2020 Da 5 Bloods
2019 Richard Jewell
2019 Gece Kuşu
2019 7 Days to Vegas
2019 Sheep (Kısa Film)
2019 Heirloom (Kısa Film)
2019 Beats
2018 Süper Polisler 2
2018 Karanlıkla Karşı Karşıya
2017 The Corridor Defended (Kısa Film)
2017 Locked Away
2017 Kiss Me When I'm Down (Kısa Film)
2017 Ben, Tonya
2016 World Without You (Kısa Film)
2016 BigHead Spider-Man 2 (Kısa Video)
2013 iSteve
2012 ...Forgotten, Detroit. (Kısa Film)
2010 Virginia

Televizyon

2019 Cobra Kai
2019 Unbreakable Kimmy Schmidt
2018 No Apologies (TV Filmi)
2017 Superstore
2017 Kingdom
2017 A Midsummer's Nightmare (TV Filmi)
2016 HR: Human Relations
2015 The Night Shift
2015 Car-Jumper
2015 Blunt Talk
2014 Betas
2013 Key and Peele
2013 Bush-League
2013 D.I.R.T. Comedy (Mini Dizi)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia
2010 Community
2010 Lee Mathers (TV Filmi)
2005 Too Late with Adam Carolla (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Walter Hauser Fotoğrafları

Paul Walter Hauser Haberleri