Paul Weitz

Paul Weitz

Paul Weitz
Senarist, Uyarlama, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.11.1965

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Paul John Weitz'tir. Yönetmenliğini yaptığı ve En İyi Senarist dalında Oscar ödülüne aday gösterildiği American Pie ve About a Boy filmleriyle tanınmıştır. Ayrıca senarist, yapımcı ve yönetmenliğini yaptığı Mozart in the Jungle dizisi ile de tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 Tutsak
2015 Büyükannem
2013 Başvuru: Kabul
2012 Flynn Olmak
2010 Zor Baba 3
2009 Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
2006 American Dreamz
2004 Babamın Kabusu
2002 Bir Erkek Hakkında
2001 Down to Earth
1999 Amerikan Pastası

Televizyon

2018 Mozart in the Jungle
2004 Cracking Up

Yapımcı Olarak

2018 Abstract Furies (Kısa Film)
2018 Tutsak
2017 A Happening of Monumental Proportions
2016 Good Kids
2015 Büyükannem
2013 Başvuru: Kabul
2012 Amerikan Pastası: Buluşma
2012 Flynn Olmak
2009 Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
2008 Aşk Listesi
2007 Altın Pusula
2006 Bickford Shmeckler's Cool Ideas
2006 American Dreamz
2004 Babamın Kabusu
2004 See This Movie
2003 Amerikan Pastası – Düğün
2002 Dylan's Run (Belgesel)
2001 Amerikan Pastası 2

Televizyon

2018 Mozart in the Jungle
2010 Lone Star
2004 Cracking Up
2002 Off Centre
1999 Fantasy Island

Senarist Olarak

2018 Tutsak
2015 Büyükannem
2012 Flynn Olmak
2009 Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
2006 American Dreamz
2004 Babamın Kabusu
2002 Bir Erkek Hakkında
2000 Çatlak Profesör II - Klump Ailesi
1998 Karınca Z
1992 Ribs (Kısa Film)

Televizyon

2018 Mozart in the Jungle
2015 About a Boy
2002 Off Centre
1998 Fantasy Island

Aktör Olarak

2017 Kaçamak Saatler
2016 Joshy
2014 Life After Beth
2004 See This Movie
2000 Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 Chuck & Buck

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Weitz Fotoğrafları

Paul Weitz Haberleri