Paula Beer

Paula Beer

Paula Beer
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.2.1995

Doğum Yeri: Mainz, Almanya

Alman oyuncu.

Frantz (2016), Das finstere Tal (2014) ve Poll (2010) filmleriyle tanınmıştır. Frantz filmindeki Anna rolüyle Venedik Film Festivali'nde En İyi Genç Oyuncu dalında Marcello Mastroianni ödülünü kazanmıştır. Ayrıca Undine filmindeki rolüyle de 70. Berlin Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

Filmografi

2020 Undine
2019 Le chant du loup
2018 Amaro - Das Bittere (Kısa Film)
2018 Transit
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2017 Prinz Aberjaja (Kısa Film)
2016 Frantz
2015 4 Könige
2014 The Dark Valley
2014 Das finstere Tal
2013 Der Geschmack von Apfelkernen
2012 Ludwig II
2010 The Poll Diaries

Televizyon

2020 Bad Banks
2017 Tödliche Geheimnisse - Jagd in Kapstadt (TV Filmi)
2015 Pampa Blues (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Paula Beer Fotoğrafları

Paula Beer Haberleri