Paula van der Oest

Paula van der Oest

Paula van der Oest
Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.11.1964

Doğum Yeri: Laag-Soeren, Hollanda

Hollandalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Zus & zo (2001), Ingrid Jonker (2011), Sanık (2014) ve The Domino Effect (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 Rotterdam, I Love You
2021 Love in a Bottle
2020 Sessizlik Körfezi
2017 Kleine IJstijd
2016 Tonio
2016 The Afghan
2014 Sanık
2012 The Domino Effect
2011 Ingrid Jonker
2009 Het boekje van Ellen (Kısa Film)
2008 Tiramisu
2004 Verborgen gebreken
2002 Les proies
2001 Zus & zo
1999 Link spel (Kısa Film)
1998 De trip van Teetje
1996 De nieuwe moeder
1996 Always yours, for never
1988 Zinderend

Televizyon

2020 The Split
2015 Noord Zuid
2011 Mixed Up
2008 Wijster (TV Filmi)
2004 Madame Jeanette (TV Filmi)
1999 De zeven deugden
1998 Meedingers (TV Filmi)
1997 Smakeloos (Kısa Film)
1995 Achilles en het zebrapad (TV Filmi)
1994 Coma (TV Filmi)

Yapımcı

2021 Love in a Bottle
2021 The Forgetten Battle
2019 Colosseum (Kısa Film)
2019 Yitik Parçalar

Televizyon

2020 Kerstgezel.nl

Senaryo

2021 Rotterdam, I Love You
2021 Love in a Bottle
2021 The Forgetten Battle
2018 All You Need Is Love
2017 Kleine IJstijd
2012 The Domino Effect
2008 Tiramisu
2001 Zus & zo
1998 De trip van Teetje
1996 Always yours, for never
1996 De nieuwe moeder

Televizyon

2016 Petticoat
2016 Vlucht HS13 (Mini Dizi)
2015 Noord Zuid
2012 Moeder, ik wil bij de revue
2011 Mixed Up
2001 Roos en Rana (TV Filmi)
1999 De zeven deugden
1995 Achilles en het zebrapad (TV Filmi)
1994 Coma (TV Filmi)

Oyuncu

2008 50 Jaar Filmacademie (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Paula van der Oest Fotoğrafları

Paula van der Oest Haberleri

Portreler


Vizyondakiler