Paz Vega

Paz Vega

Paz Vega
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 2.1.1976

İspanyol aktris.

Filmografi
I'm So Excited  (2013)  
Marble City  (2013)  
Grace of Monaco  (2013)  
Butterflies & Lightning  (2012)  
The Jesuit  (2012)  
Justice For All  (2012)  
Son Tango  (2011)  
Cat Run  (2011)  
Castro's Daughter  (2010)  
Mendo Don Rock'ın Intikamı  (2010)  
Vallanzasca - Gli Angeli Del Male  (2010)  
Triage  (2009)  
The Six Wives Of Henry Lefay  (2009)  
Sır Perdesi  (2009)  
Burning Palms  (2009)  
The Spirit  (2008)  
The Human Contract  (2008)  
Tarlakuşları Çiftliği  (2007)  
Teresa: Hz. İsa'nın Bedeni  (2007)  
Ekspres Kasa  (2006)  
Karanlığa Geçiş  (2006)  
The Borgia  (2006)  
Spanglish  (2004)  
Di Que Sí  (2004)  
Carmen  (2003)  
Konuş Onunla  (2002)  
Novo  (2002)  
Yatağın Diğer Yanı  (2002)  
The Other Side Of The Bed (ı)  (2002)  
Lucia  (2001)  
Sólo Mía  (2001)  
Sex ve Lucia  (2001)  
Nadie Conoce A Nadie  (1999)  
I Will Survive  (1999)  
Zapping(ı)  (1999)  
Amar En Madrid  (0)  
Shelly Fisher  (0)  
Espectro  (0) 

Görev Aldığı Yapımlar

Paz Vega Fotoğrafları

Paz Vega Haberleri