Pelin Ermiş

Pelin Ermiş

Pelin Ermiş
Oyuncu

Doğum Tarihi: 20.8.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim aldı. İlk olarak 2007 yılında Vazgeç Gönlüm dizisinde Zeliha karakteri ile ekran karşısına geçen Pelin Ermiş, daha sonra Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerde oynadığı Aşk-ı Memnu dizisinde Cemile karakterini canlandırdı. 

2010 yılında Biray Dalkıran'ın Cehennmem filminde Esra karakterini canlandıran Pelin Ermiş, son olarak Hangimiz Sevmedik dizisinde Emel karakterini canlandırmıştır.

Filmografi

2018 Bekçi
2018 Kiraz Mevsimi
2010 Fasulye (Kısa Film)
2010 Cehennem

Televizyon

2018 Avlu
2016 Hangimiz Sevmedik
2012 Adını Feriha Koydum
2011 Mazi Kalbimde Yaradır
2009 Aşk-ı Memnu
2007 Vazgeç Gönlüm
2007 Şöhret Okulu

Görev Aldığı Yapımlar

Pelin Ermiş Fotoğrafları

Pelin Ermiş Haberleri

Portreler