Pep Sais

Pep Sais

Pep Sais
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1951

Doğum Yeri: İspanya

İspanyol oyuncu.

Rec - Ölüm Çığlığı (2007), [Rec] 2 (2009) ve El ministerio del tiempo (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Online Vahşet
2015 Ocho apellidos catalanes
2013 Dünyanin Son Günleri
2011 Crisis BCN k36 (Video)
2010 Brutal Relax (Kısa Film)
2010 Sinirlarda Dolasmak
2010 Elisa K
2010 El Gran Vázquez
2008 The Anarchist's Wife
2008 Rivales
2008 Little Ashes
2008 25 kilates
2007 La soledad
2007 Un hombre de porvenir
2006 Por dinero negro (Kısa Film)
2006 El coronel Macià
2006 53 días de invierno
2005 L'est de la brúixola
2004 El último negocio (Kısa Film)
1998 El pianista
1995 El perquè de tot plegat
1993 Havanera 1820
1992 Makinavaja, el último choriso
1990 Despertaferro
1983 Un genio en apuros
1981 Barcelona sur

Televizyon

2018 Virtual Hero
2018 El fantasma de Canterville (TV Filmi)
2016 Chiringuito de Pepe
2016 Laia (TV Filmi)
2015 El ministerio del tiempo
2015 El secreto de Puente Viejo
2014 Víctor Ros
2013 Kubala, Moreno i Manchón
2011 Operación Malayav
2011 Clara Campoamor. La mujer olvidada (TV Filmi)
2009 Les veus del Pamano (Mini Dizi)
2008 Lalola
2008 Cuestión de sexo
2007 Los algos
2007 La via Augusta
2007 Mort prématurée (TV Filmi)
2007 Alan muere al final de la película (TV Filmi)
2006 Matrimonio con hijos
2006 Divinos
2006 Con dos tacones
2005 L'un per l'altre
2005 El comisario
2003 Hospital Central
2002 Jet Lag
1999 La memòria dels Cargols
1999 Homenots
1997 El show de la Diana
1997 Dones d'aigua
1995 Secrets de família
1995 Makinavaja
1995 Ara va de riure! (TV Filmi)
1991 La Granja, menjars casolans
1989 Tot un senyor
1989 L'avi Bernat
1989 El manuscrit d'Ali Bei (TV Filmi)
1986 Recordar, peligro de muerte
1986 Mofli, el último koala
1985 Una parella al vostre gust
1985 Teatre
1985 Planeta Imaginari
1984 Carme i David, cuina, menjador i llit
1983 Estudio 1
1981 Quitxalla
1981 Les guillermines del rei Salomó
1981 Amor meu
1981 Gran teatre
1980 Novel·la
1979 Dr. Caparrós, medicina general
1979 Lletres catalanes
1978 Novela
1978 Llibre dels fets del bon rei en Jaume
1977 Un globo, dos globos, tres globos

Video Oyunu (Seslendirme)

2011 Inazuma Eleven Strikers

Görev Aldığı Yapımlar

Pep Sais Fotoğrafları

Pep Sais Haberleri

Portreler


Vizyondakiler