Peter DaCunha

Peter DaCunha

Peter DaCunha
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.4.2003

Doğum Yeri: Ontorio, Kanada

Kanadalı genç aktör.

En çok 2015 yapımı Hellions, 2012 yapımı Mason in Home Alone: The Holiday Heist ve 2015 yapımı drama filmi Remember filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 XX
2016 The Big Crunch (Kısa Film – Ayrıca yapımcı)
2015 Hatırla
2015 The Waiting Room
2015 Kinder der aus der Hölle
2013 Torment
2013 Hayaletli Ev
2012 The Strange and Eerie Memoirs of Billy Wuthergloom (Kısa Film)
2012 Şeytanın Ormanı
2012 Karanlık Gerçek
2012 An Insignificant Man (Kısa Film)
2011 In a Family Way (Video)

Televizyon

2017 12 Maymun
2017 Mommy's Little Boy (TV Filmi)
2016 Mr. D
2016 A Perfect Christmas (TV Filmi)
2016 Murdoch Mysteries
2016 Saving Hope
2015 Monday Report
2015 Defiance
2015 Dark Matter
2014 Here's Your Damn Family
2014 Reign
2013 Der Traum vom Glück (TV Filmi)
2013 Immer wieder Weihnachten (TV Filmi)
2013 Ella
2012 Allein zu Haus: Der Weihnachts-Coup (TV Filmi)
2012 Flashpoint - Das Spezialkommando
2012 The Listener - Hellhörig
2012 Oğlanlarla Hayat
2012 Dost musun, Düşman mı? (TV Filmi)
2011 Mistletoe Over Manhattan (TV Filmi)
2011 Against the Wall
2011 The Next Star
2011 Alphas
2011 Rookie Blue

Görev Aldığı Yapımlar

Peter DaCunha Fotoğrafları

Peter DaCunha Haberleri

Portreler