Peter Lepeniotis

Peter Lepeniotis

Peter Lepeniotis
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1965

Doğum Yeri: Kanada

Yunan asıllı Kanadalı animasyon yönetmeni ve senarist.

2005 yılı yapımı kısa animasyon filmi Surly Squirrel ile tanınmıştır. Daha sonra bu kısa filmi senaristliği ve yönetmenliğini üstlendiği uzun metraj bir film olan The Nut Job'a uyarladı. Filmin gişe başarısından sonra devam filmi The Nut Job 2'yi de çekmiştir.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2017 Küçük Kahramanlar
2014 Fındık İşi
2012 Bol-cheu-wa Beul-lib
2010 Bolts & Blip (TV Dizisi)
2008 Gotta Catch Santa Claus (TV Filmi)
2005 Surly Squirrel (Kısa Film)

Senarist Olarak

2020 Pirate Cat
2017 Fındık İşi 2
2014 Fındık İşi
2005 Surly Squirrel (Kısa Film)

Oyuncu Olarak

2003 The Scourge of Worlds: A Dungeons & Dragons Adventure (Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Lepeniotis Fotoğrafları

Peter Lepeniotis Haberleri

Portreler