Peter McDonald

Peter McDonald

Peter McDonald
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.1.1972

Doğum Yeri: Dublin, İrlanda

İrlandalı aktör ve senarist.

The Stag (2013), The Damned United (2009) ve Pentecost (2011) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Fanny Lye Deliver'd
2017 England Is Mine
2013 Barbati misto
2013 Anthropopopometry (Kısa Film)
2011 Wreckers
2009 The Damned United
2008 Spacemen Three (Kısa Film)
2005 The Headsman
2004 Spin the Bottle
2004 God's Early Work (Kısa Film - Seslendirme)
2001 Nicio veste de la Dumnezeu
2001 Idile de salon
2000 Saltwater
2000 When Brendan Met Trudy
2000 The Opportunists
2000 Some Voices
2000 Nora
1999 Captain Jack
1999 Felicia'nin yolculugu
1997 I Went Down

Televizyon

2017 The Last Kingdom
2016 Thirteen (Mini Dizi)
2016 Murder (Mini Dizi - Seslendirme)
2015 No Offence
2014 Ripper Street
2013 Mayday (Mini Dizi)
2012 Titanic (Mini Dizi)
2010 Your Bad Self
2008 City of Vice
2006 Green Wing
2006 The Family Man (TV Filmi)
2004 Marea sufletelor
2003 Spooks
2003 Killing Hitler (Belgesel Film)
2002 Fergus's Wedding
2000 Paths to Freedom
1998 Kings in Grass Castles (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter McDonald Fotoğrafları

Portreler