Peter Segal

Peter Segal

Peter Segal
Yönetmen

Doğum Tarihi: 20.4.1962

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tommy Boy (1995), My Fellow Americans (1996), The Nutty Professor II: The Klumps (2000), Anger Management (2003), 50 First Dates (2004), The Longest Yard (2005), Get Smart (2008) ve Grudge Match (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 My Spy
2018 Second Act
2013 Hesaplaşma Zamanı
2008 Akıllı ol
2005 The Longest Yard: Deleted Scenes (Kısa Video)
2005 The Longest Yard
2004 50 İlk Öpücük
2003 Asabiyim
2000 Çatlak Profesör II – Klump Ailesi
1996 My Fellow Americans
1995 Tommy Boy
1994 Çıplak Silah 33 1/3: Son Hakaret

Televizyon

2016 Survivor's Remorse
2016 Utanmaz
2016 Angie Tribeca
2015 Ken Jeong Made Me Do It
2012 Prodigy Bully
2010 In Security
1993 Tom Arnold: The Naked Truth 3 (Belgesel)
1993 The Jackie Thomas Show
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (Belgesel)
1992 The Road Warriors (TV Filmi)
1991 Tom Arnold: The Naked Truth (Belgesel)
1989 Premiere: Inside the Summer Blockbusters (Belgesel)
1987 Bikini II: The Saga Continues (TV Filmi)

Yapımcı

2019 My Spy
2018 Second Act
2013 Hesaplaşma Zamanı
2008 Akıllı Ol

Televizyon

2015 Ken Jeong Made Me Do It (TV Filmi)
2012 Prodigy Bully (TV Filmi)
2010 In Security (TV Filmi)
2002 Hidden Hills
1993 Tom Arnold: The Naked Truth 3 (Belgesel)
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (Belgesel)
1992 The Road Warriors (TV Filmi)
1991 Tom Arnold: The Naked Truth (Belgesel)
1990 News to Us (TV Filmi)
1989 Premiere: Inside the Summer Blockbusters (Belgesel)
1987 Bikini II: The Saga Continues (TV Filmi)
1983 1983 Music Video Countdown (TV Filmi)

Senaryo

2010 In Security (TV Filmi)
2002 Hidden Hills
1993 Tom Arnold: The Naked Truth 3 (Belgesel)
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (Belgesel)
1987 Bikini II: The Saga Continues (TV Filmi)

Oyuncu

2000 Çatlak Profesör II - Klump Ailesi
1996 My Fellow Americans
1994 Çıplak Silah 33 1/3: Son Hakaret

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Segal Fotoğrafları

Peter Segal Haberleri