Peter Stormare

Peter Stormare

Peter Stormare
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 27.8.1953

Doğum Yeri: Arbrå, İsveç

Babasının adı Teolinda, annesinin adı Renato Storm'dur. Gerçek adı Peter Ingvar Rolf Storm olan sanatçı, oyunculuk akademisindeki bir öğrenciyle aynı soyadını taşıdığını farkedince, soyadını değiştirdi. Kendi isteği olan Retep Mrots ismi reddedilince, Stormare soyadını aldı.

Filmografisi

2000'ler

  • They Never Found He, 2007 
  • Mercenaries 2: World in Flames (Video oyunu - Matthias Nilsson sesi), 2007   
  • Straight Edge, 2007  
  • Anamorph, 2007  
  • Boot Camp, 2007  
  • Premonition, 2007  
  • Unknown, 2006  
  • Nacho Libre, 2006  
  • The Batman vs Dracula (DVD), 2005  
  • Prison Break (TV dizisi), 2005 - 2006 
  • Grimm Kardeşler, 2005 
  • Quake 4 (Bilgisayar oyunu), 2005   
  • Constantine, 2005
  • Mercenaries (PS2 oyun - Matthias Nilsson sesi), 2005   
  • Hitler: The Rise of Evil, 2003 
  • Bad Boys II, 2003 
  • Azınlık Raporu, 2002
  • Windtalkers, 2002 
  • The Tuxedo, 2002 
  • Bad Company, 2002 
  • Chocolat, 2000 
  • Dancer in the Dark, 2000
1990'lar
  • 8mm, 1999 
  • Armageddon, 1998
  • Büyük Lebowski, 1998  
  • Hamilton, 1998  
  • The Lost World: Jurassic Park (), 1997  
  • Fargo, 1996 
  • Damage, 1992 
Rol Aldığı Oyunlar
  • Red Alert 3, 2009

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Stormare Fotoğrafları

Peter Stormare Haberleri