Phi Vu

Phi Vu

Phi Vu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1991

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

Vietnam asıllı ABD'li dansçı ve oyuncu.

Kariyerine New Orleans'ta dansçı olarak başladı. İlk kez Mükemmel Uyum 2 filmiyle oyunculuk yapmaya başladı. Mükemmel Uyum 2 (2015), Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) ve Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ölüm Günün Kutlu Olsun 2
2017 Down to the Last (Kısa Film)
2017 Ölüm Günün Kutlu Olsun
2017 Logan
2017 Yumruk Dövüşü
2016 Kickboxer: Vengeance
2015 Mükemmel Uyum 2

Televizyon

2018 Preacher
2017 Ozark
2015 Scream Queens

Görev Aldığı Yapımlar

Phi Vu Fotoğrafları

Phi Vu Haberleri

Portreler