Phil Johnston

Phil Johnston

Phil Johnston
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.10.1971

Doğum Yeri: Minnesota, ABD

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Philip William Johnston'dır. Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016), Oyunbozan Ralph (2012) ve Grimsby Kardeşler (2016) filmleriyle tanınmıştır. 2000 yılında Jill Cordes evlenmiştir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Ralph ve Internet
2005 Flightless Birds (Kısa Film)
2004 A Thousand Words (Kısa Film)

Senaryo

2018 Ralph ve Internet
2016 Grimsby Kardeşler
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2014 A Merry Friggin' Christmas
2012 Oyunbozan Ralph
2011 Çılgın Bir Haftasonu
2005 Flightless Birds (Kısa Film)
2004 A Thousand Words (Kısa Film)

Televizyon

2010 Ghosts/Aliens (TV Filmi)

Yapımcı

2016 Grimsby Kardeşler
2013 Garlan Hulse: Where Potential Lives (Kısa Video)
2007 Bomb (Kısa Film)
2005 Flightless Birds (Kısa Film)
2005 Two Men (Kısa Film)
2004 A Thousand Words (Kısa Film)

Televizyon

2010 Ghosts/Aliens (TV Filmi)

Oyuncu

2018 Ralph ve Internet (Seslendirme)
2016 Zootropolis: Hayvanlar Şehri (Seslendirme)
2013 Garlan Hulse: Where Potential Lives (Kısa Video)
2012 Oyunbozan Ralph (Seslendirme)
2005 Rupture (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Phil Johnston Fotoğrafları

Phil Johnston Haberleri

Portreler