Philip Brodie

Philip Brodie

Philip Brodie
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1975

Doğum Yeri: Surrey, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Dört Düğün ve Bir Cenaze (2019), The Outpost (2018) ve Gizli Kod (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Mudbrick
2021 Speed Dose
2020 Behind You
2020 Assassin's Creed Valhalla (Video Oyunu - Seslendirme)
2018 Paris Song
2018 Battlefield V (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Total War: Warhammer II (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Arktika.1 (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Gizli Kod
2016 Light Upon Dark (Kısa Film)
2016 Downhill (Kısa Film)
2015 Nina Nobody
2015 Mythica: La Nécromancienne
2011 Zombie Diaries 2: World of the Dead
2011 Swoosh! (Kısa Film)
2011 Paladin: le dernier chasseur de dragons
2011 Footless Men (Kısa Film)
2011 A Landscape of Lies - Directors Cut
2010 Vacant Possession (Kısa Film)
2007 An Jowl yn Agas Kegin (Kısa Film)
2005 Blake's Junction 7 (Kısa Film)

Televizyon

2019 Quatre mariages et un enterrement
2019 The Outpost
2017 EastEnders
2017 Casualty
2016 Harley and the Davidsons (Mini Dizi)
2015 The Team
2014 The Musketeers
2013 Family Tree
2011 Not Going Out
2010 Merlin
2010 Ideal
2009 Miranda
2009 Katy Brand's Big Ass Show
2008 Doctors
2007 Young Dracula
2007 The Last Flight to Kuwait (TV Filmi)
2007 The Bill
2007 La fureur dans le sang
2006 Pulling
2005 Broken News (Mini Dizi)
2005 Dream Team
2004 The Sack Race
2004 Days That Shook the World (Belgesel)
2003 My Hero
2003 Ma tribu
2003 Aventure et associés
2002 Shoreditch Twat (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Philip Brodie Fotoğrafları