Philippe Falardeau

Philippe Falardeau

Philippe Falardeau
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.3.1968

Doğum Yeri: Quebec, Kanada

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

İyi Bir Yalan (2014), Canım Öğretmenim (2011), Guibord s'en va-t-en guerre (2015) ve Vallahi Ben Yapmadım (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Salinger Yılım
2016 Outsider
2015 Guibord s'en va-t-en guerre
2014 İyi Bir Yalan
2011 Canım Öğretmenim
2008 Vallahi Ben Yapmadım
2006 Congorama
2002 Jean Laliberté: A Man, His Vision and a Whole Lot of Concrete (Kısa Film)
2000 La moitié gauche du frigo
1997 Pâté chinois (Belgesel)

Televizyon

1988 La course destination monde (Belgesel)

Yapımcı

2020 Salinger Yılım

Senaryo

2020 Salinger Yılım
2015 Guibord s'en va-t-en guerre
2012 Au nom du fils
2011 Canım Öğretmenim
2008 Vallahi Ben Yapmadım
2006 Congorama
2000 La moitié gauche du frigo
1997 Pâté chinois (Belgesel)
1997 Le sort de l'Amérique (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Philippe Falardeau Fotoğrafları

Philippe Falardeau Haberleri

Portreler