Philippe Lefebvre

Philippe Lefebvre

Philippe Lefebvre
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 17.12.1968

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

1981'den günümüze kadar 50'den fazla filmde rol almıştır.

Filmografi

2017 Rock'n Roll
2016 Happy New Year (Kısa Film)
2016 Willkommen im Hotel Mama
2016 Marseille
2014 Prêt à tout
2014 SMS
2013 Akıntıya Karşı
2013 Cookie
2013 La marche
2012 FBI - Female Body Inspectors
2011 Acı Tatlı Tesadüfler
2011 Die Tuschs - Mit Karacho nach Monaco!
2010 Fasten auf Italienisch
2009 Le siffleur
2009 Safari
2008 C'est la vie - So sind wir, so ist das Leben
2008 Les randonneurs à Saint-Tropez
2008 Un monde à nous
2007 Santa Closed (Kısa Film)
2007 Ce soir, je dors chez toi
2007 Détrompez-vous
2007 Pur week-end
2007 Senden baska
2006 Kimseye Söyleme
2006 L'homme de sa vie
2006 OSS 117 - Der Spion, der sich liebte
2006 Selon Charlie
2005 Tu vas rire, mais je te quitte
2004 Die wunderbare Welt des Gustave Klopp
2004 Un petit jeu sans conséquence
2003 Die Amateure
2002 Bad, Bad Things
2001 8 rue Charlot (Kısa Film)
2000 J'peux pas dormir... (Kısa Film)
1998 Pain au chocolat (Kısa Film)
1998 La voie est libre
1997 Echec au capital (Kısa Film)
1997 Barracuda - Vorsicht Nachbar!

Televizyon

2017 Le tueur du lac (Mini Dizi)
2014 Un fils (TV Filmi)
2013 Détectives
2012 Scènes de ménages
2011 Comme chez soi (TV Filmi)
2011 Fais pas ci, fais pas ça
2011 L'épervier
2010 Au bonheur des hommes (TV Filmi)
2010 Drôle de famille!
2009 Écrire pour un chanteur
2009 Venus und Apoll
2008 Terre de lumière (Mini Dizi)
2008 Was Liebe heißt (TV Filmi)
2007 Divine Émilie (TV Filmi)
2007 Vérités assassines (TV Filmi)
2007 Femmes de loi
2006 Fabien Cosma
2006 Marion Jourdan
2006 Père et maire
2005 Alex Santana, négociateur
2005 Clara Sheller
2004 Courrier du Coeur (TV Filmi)
2004 Élodie Bradford
2003 Un été de canicule (Mini Dizi)
2003 Mata Hari - Die wahre Geschichte (TV Filmi)
2002 Garonne (Mini Dizi)
2002 Les enquêtes d'Éloïse Rome
2002 Une femme d'honneur
2001 Les semailles et les moissons (Mini Dizi)
2001 L'ami Fritz (TV Filmi)
2001 La baie de l'archange (TV Filmi)
2001 Joséphine, ange gardien
2001 Commissariat Bastille
2000 Docteur Sylvestre
1999 Revient le jour (TV Filmi)
1999 Vertiges
1997 Lehrer auf Abruf
1997 Les Cordier, juge et flic
1997 L'histoire du samedi
1996 Le cheval de coeur (TV Filmi)
1996 Le parfum de Jeannette (TV Filmi)
1995 Coeurs caraïbes (Mini Dizi)
1994 La colline aux mille enfants (TV Filmi)
1992 Premiers baisers
1991 Cas de divorce

Yönetmen Olarak

2017 Bienvenue à Nimbao (TV Filmi)
2016 Fais pas ci, fais pas ça (TV Dizisi)
2015 Peplum (TV Dizisi)
2009 Le siffleur

Senarist Olarak

2017 Rock'n Roll
2013 Platane (TV Dizisi)
2009 Le siffleur
2008 Paris Macerası
2007 Pur week-end
2006 Kimseye Söyleme
2004 Die wunderbare Welt des Gustave Klopp (Eser Sahibi)
2002 Bad, Bad Things

Yapımcı Olarak

2002 Bad, Bad Things
2002 Good Luck Mr. Grosky (Kısa Film)
2001 Boomer (Kısa Film)
2000 J'peux pas dormir... (Kısa Film)
2000 Photo de famille (Kısa Film)
2000 Trait d'union (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Philippe Lefebvre Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler