Philippe Rousselot

Philippe Rousselot

Philippe Rousselot
Görüntü Yönetmeni, Oyuncu Seçimi, Sinematografi

Doğum Tarihi: 4.9.1945

Doğum Yeri: Fransa










Filmografisi

2000'ler

  • Remember the Titans, 2000
  • Panama Terzisi, 2001
  • Maymunlar Cehennemi, 2001
  • Antwone Fisher, 2002
  • Büyük Balık, 2003
  • Constantine, 2005
  • Charlie'nin Çikolata Fabrikası, 2005
  • İçindeki Yabancı, 2007
  • Kuzular İçin Aslanlar, 2007
  • The Great Debaters, 2007
  • Peacock, 2009
1990'lar
  • Henry et June, 1990
  • Merci la vie, 199
  • L'Étrangère, 1991
  • Et au milieu coule une rivière, 1992
  • Sommersby, 1993
  • Flesh and Bone, 1993
  • La Reine Margot, 1994
  • Vampirle Görüşme, 1994
  • Mary Reilly, 1996
  • Skandalın Adı Larry Flynt, 1996
  • The Serpent's Kiss, 1997
  • Instinct, 1999
  • Random Hearts, 1999
1980'ler
  • Vive la mariée, 1980
  • Cocktail Molotov, 1980
  • La Provinciale, 1981
  • Diva, 1981
  • La Gueule du loup, 1981
  • Guy de Maupassant, 1982
  • La Lune dans le caniveau, 1983
  • Les Voleurs de la nuit, 1984
  • End of the Rainbow, 1984
  • Nemo, 1984
  • Night Magic, 1988
  • Des terroristes à la retraite, 1985
  • La Forêt d'émeraude, 1985
  • Thérèse, 1986
  • La Guerre à sept ans, 1987
  • L'Ours, 1988
  • Les Liaisons dangereuses, 1989
  • Trop belle pour toi, 1989
  • We're No Angels, 1989
1970'ler
  • Le Clair de terre, 1970 
  • Un couple d'artistes, 1970
  • Côté cour, côté champs, 1971
  • Absences répétées, 1972
  • La Raison du plus fou est toujours la meilleure, 1973
  • Histoires d'A, 1974
  • Cyrus le violoncelliste, 1975
  • Il pleut toujours où c'est mouillé, 1975
  • L'Affiche rouge, 1976
  • Je veux mourir dans la patrie de Jean-Paul Sartre, 1977
  • Pour Clémence, 1977
  • Adam ou Le sang d'Abel, 1977
  • Le Couple, 1977
  • Paradiso, 1977
  • Diabolo menthe, 1978
  • Pauline et l'ordinateur, 1978
  • La Drôlesse, 1979

Görev Aldığı Yapımlar

Philippe Rousselot Fotoğrafları

Philippe Rousselot Haberleri