Phoebe Fox

Phoebe Fox

Phoebe Fox
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.4.1987

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Phoebe Mercedes Fox'tur. Ölüm Emri (2015), Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği (2014) ve Bir Gün (2011) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yılından bu yana Kyle Soller ile evlidir.

Filmografi

2019 The Aeronauts
2019 Intrigo: Samaria
2018 Mavi Iguana
2017 National Theatre Live: Twelfth Night
2016 Dead Tongues
2015 Ölüm Emri
2015 National Theatre Live: A View from the Bridge
2014 A Moment to Move (Kısa Film)
2014 Siyahlı Kadın 2: Ölüm Meleği
2014 War Book
2012 Switch: The Witches (Kısa Video)
2011 Bir Gün

Televizyon

2020 The Great
2019 Curfew
2016 The Hollow Crown
2016 NW (TV Filmi)
2016 Close to the Enemy (Mini Dizi)
2015 Life in Squares (Mini Dizi)
2014 The Musketeers
2014 A Poet in New York (TV Filmi)
2012 Switch
2012 New Tricks
2012 Coming Up
2011 Kara Ayna

Video Oyunu

2017 Doragon kuesuto XI: Sugisarishi toki o motomete (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Phoebe Fox Fotoğrafları

Phoebe Fox Haberleri

Portreler