Phoebe Waller-Bridge

Phoebe Waller-Bridge

Phoebe Waller-Bridge
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 14.7.1985

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu, yazar, oyun yazarı ve yönetmen. Tam adı Phoebe Mary Waller-Bridge'tir.

Fleabag (2016), Crashing (2016) ve Aşkı Yakala (2015) filmleriyle tanınmıştır. Conor Woodman'la evlidir.

Filmografi

2018 Solo: A Star Wars Story
2017 Goodbye Christopher Robin
2015 Man Up
2011 Beautiful Enough (Kısa Film – Seslendirme)
2011 Albert Nobbs
2011 Meconium (Kısa Film)
2011 The Iron Lady
2009 The Reward (Kısa Film)

Televizyon

2018 Killing Eve (Senarist)
2016 Crashing (Ayrıca Senarist)
2016 Fleabag (Ayrıca Senarist)
2015 Broadchurch
2015 Flack (TV Film)
2014 Glue
2014 Drifters
2013 Coming Up
2013 London Irish
2013 Bad Education
2013 The Revengers
2011 The Night Watch (TV Filmi)
2011 The Café
2010 How Not to Live Your Life
2009 Doctors

Görev Aldığı Yapımlar

Phoebe Waller-Bridge Fotoğrafları

Phoebe Waller-Bridge Haberleri

Portreler