Pia Halvorsen

Pia Halvorsen

Pia Halvorsen
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1965

Doğum Yeri: Norveç

İsveçli aktris.

1993 yılında Stockholm Tiyatro Okulu'ndan mezun oldu. İlk TV deneyimini 1997 yılı yapımı Rederiet dizisiyle ve ilk sinema deneyimini ise 2013 yapımı Stockholm Stories filmiyle yaşamıştır. Äkta människor (2012), Kıyamet (2018) ve Wallander (2005) filmleriyle tanınmıştır.

Jacob Nordenson ile evlidir ve iki çocuk annesidir.

Filmografi

2018 Infektionen (Kısa Film)
2018 Kıyamet
2017 All Inclusive
2013 Vid skogens rand (Kısa Film)
2013 Stockholm Stories
2012 Mamma er en superhelt (Kısa Film)
2011 Viktlös (Kısa Film)

Televizyon

2019 Revansch (Mini Dizi)
2018 Conspiracy of Silence
2018 Advokaten
2017 Der Kommissar und das Meer
2017 Valkyrien
2015 Gåsmamman
2014 Äkta människor
2013 Holby City
2013 Fjällbackamorden: Ljusets drottning (TV Filmi)
2012 Gustafsson 3 tr
2011 Arne Dahl: Misterioso (Mini Dizi)
2009 Beck
2009 Oskyldigt dömd
2009 Wallander
2001 Återkomsten (Mini Dizi)
1998 Skärgårdsdoktorn
1997 Rederiet

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kıyamet, Den blomstertid nu kommer / Unthinkable, 2018, Oyuncu

Pia Halvorsen Fotoğrafları

Portreler