Pico Alexander

Pico Alexander

Pico Alexander
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.6.1991

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Alexander Lukasz Jogalla'dır.  Fiorello H. LaGuardia Lisesi'nden mezundur. Annesi Magdalena Deskur ve bir görüntü yönetmeni olan babası Lukasz Jogalla Polonya göçmenidirler. Dedesi Jerzy Jogałła aktör ve büyük-büyükbabası Jerzy Turowicz ise gazeteciydi. 

The Carrie Diaries, Alpha House, The Following, Blue Bloods, Orange Is the New Black dizilerinde ve A Most Violent Year (2014), Indignation (2016) ve Home Again (2018) filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Hot Air
2018 Summertime
2018 The Portuguese Kid
2017 Kapımdaki Aşk
2017 War Machine
2016 Indignation
2014 A Most Violent Year
2014 For the Record (Kısa Film)
2010 Get Set GO! (Kısa Film - Ayrıca Senarist)
2009 Turban (Kısa Film)

Televizyon

2019 Catch-22 (Mini Dizi)
2015 Fan Girl (TV Filmi)
2015 Orange Is the New Black
2014 Blue Bloods
2014 The Following
2014 Unforgettable
2014 Alpha House
2014 The Carrie Diaries

Görev Aldığı Yapımlar

Pico Alexander Fotoğrafları

Pico Alexander Haberleri

Portreler