Pierfrancesco Favino

Pierfrancesco Favino

Pierfrancesco Favino
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.8.1969

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan oyuncu.

Dünya Savaşı Z (2013), Zafere Hücum (2013) ve Melekler ve Şeytanlar (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Gli anni più belli
2020 Hammamet
2019 Hain
2018 The Catcher Was a Spy
2018 Sugarlove (Kısa Film - Seslendirme)
2018 Moschettieri del re - La penultima missione
2018 A casa tutti bene
2017 My Cousin Rachel
2017 Karı & Koca
2017 Chi m'ha visto
2016 Le confessioni
2015 Une mère
2015 Suburra
2014 Senza nessuna pietà
2013 Zafere Hücum
2013 Secchi (Kısa Film - Anlatıcı)
2013 Lino Miccichè, mio padre - Una visione del mondo (Belgesel - Anlatıcı)
2013 Dünya Savaşı Z
2012 Romanzo di una strage
2012 Posti in piedi in paradiso
2012 Il comandante e la cicogna (Seslendirme)
2012 A.C.A.B. - All Cops Are Bastards
2011 La vita facile
2011 L'industriale
2010 Figli delle stelle
2010 Cosa voglio di più
2010 Baciami ancora
2009 Melekler ve Şeytanlar
2008 St. Anna Mucizesi
2008 Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aşka Dair
2007 Bir Ömür Yetmez
2006 Müzede Bir Gece
2006 Esrarengiz Kadın
2005 Romanzo criminale
2005 Nessun messaggio in segreteria
2005 Amatemi
2004 Non ci sarebbe niente da fare! (Kısa Film)
2004 Mariti in affitto
2004 Le chiavi di casa
2003 Passato prossimo
2003 Al cuore si comanda
2002 Emma sono io
2002 El Alamein - La linea del fuoco
2002 Da zero a dieci
2001 Son Öpücük
2001 La verità, vi prego, sull'amore
2000 La carbonara
2000 Adidabuma (Kısa Film)
1998 Dolce far niente
1997 In barca a vela contromano
1997 Il principe di Homburg
1997 Corti stellari
1996 Baci proibiti (Kısa Film)
1996 B.B.K. (Kısa Film)
1995 Pugili
1994 Tutti i giorni sì (Kısa Film)

Televizyon

2016 Tracklist
2016 Marco Polo
2014 Qualunque cosa succeda (TV Filmi)
2011 Il generale Della Rovere (TV Filmi)
2009 Pane e libertà (TV Filmi)
2007 Liberi di giocare (TV Filmi)
2006 Gino Bartali - L'intramontabile (TV Filmi)
2004 Part Time (TV Filmi)
2003 Gli insoliti ignoti (TV Filmi)
2003 Ferrari (TV Filmi)
2001 La Sindone - 24 ore, 14 ostaggi (TV Filmi)
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV Filmi)
2001 Cuore (Mini Dizi)
2000 Padre Pio (TV Filmi)
1999 Excellent Cadavers (TV Filmi)
1999 Bonanno: A Godfather's Story (TV Filmi)
1998 Amico mio 2
1998 Amico mio
1996 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV Filmi)
1996 Correre contro (TV Filmi)
1993 Una questione privata (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Pierfrancesco Favino Fotoğrafları

Pierfrancesco Favino Haberleri

Portreler


Vizyondakiler