Pierre Deladonchamps

Pierre Deladonchamps

Pierre Deladonchamps
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.6.1978

Doğum Yeri: Nancy, Fransa

Fransız bir oyuncu. 2013 yılında çevrilen dram-gerilim filmi Stranger Gölü filmindeki Franck rolüye 39. Cezar Ödüllerinde Umut Veren En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 

Filmografi

2008 Skate or Die
2013 Stranger by the Lake
2014 À vif (Kısa Film)
2014 La Conscience humaine: Le moi féminin (Kısa Film)
2014 All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa
2015 House of Time
2015 A Childhood
2016 A Kid
2016 Eternity
2017 Nos années folles
2017 Big Bang

Televizyon

2004 Famille d'accueil
2008 SoeurThérèse.com
2008 Nicolas Le Floch
2009 Night Squad
2009 The Rebel, Louise Michel
2010 Joséphine, ange gardien
2011 R.I.S, police scientifique
2011 L'amour en jeu
2016 Trepalium

Görev Aldığı Yapımlar

Pierre Deladonchamps Fotoğrafları

Pierre Deladonchamps Haberleri

Portreler