Pınar Töre

Pınar Töre

Pınar Töre
Oyuncu

Doğum Tarihi: 6.11.1979

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Oyunculuk Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olmuştur. İlk kez 2009 yılı yapımı Karanlıktakiler filminde rol almıştır.

Ayrıca Dış Dönümü, Sopernoa, Festen, Malafa ve Vur Yağmala Yeniden isimli tiyatro çalışmalarında yer almıştır. En son Aşk ve Ceza ile Anne dizilerinde rol almıştır. 2017 yılında ise Bizim Hikaye dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Filmografi

2018 Son Çıkış
2014 Çekmeceler
2011 Canavarlar Sofrası
2009 Karanlıktakiler

Televizyon

2018 Elimi Bırakma
2017 Anne
2017 Bizim Hikaye
2011 Aşk ve Ceza

Görev Aldığı Yapımlar

Pınar Töre Fotoğrafları

Pınar Töre Haberleri

Portreler