Pio Marmaï

Pio Marmaï

Pio Marmaï
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.6.1984

Doğum Yeri: Strasbourg, Fransa

Fransız aktör. 


2008 yılında The First Day of the Rest of Your Life oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. Özellikle İngiliz aktris Kristin Scott Thomas ile başrolü paylaştığı 201006/1984 yapımı dram filmi In Your Hands ile başarı sağladı.

Filmografi

2018 Remise de peine
2017 Back to Burgundy
2017 K.O.
2017 Santa & Cie
2016 Vendeur
2015 Toute première fois
2015 Our Futures
2014 In the Courtyard
2014 Paris Follies
2014 Maestro
2014 Des lendemains qui chantent
2013 Grand départ
2012 Alyah
2012 Zombie chéri (Kısa Film)
2011 A Happy Event
2011 Delicacy
2010 In Your Hands
2010 Living on Love Alone
2009 Bazar
2009 La loi de Murphy
2008 Didine
2008 The First Day of the Rest of Your Life

Televizyon

2012 Je suis une ville endormie (TV Filmi)
2012 La collection donne de la voi(e)x
2010 Le pas Petit Poucet (TV Filmi)
2010 Mon père, Francis le Belge (TV Filmi)
2008 Rien dans les poches (TV Filmi)

Tiyatro

2015 Roberto Zucco
2007 Andrea del Sarto
2006 Les Temps difficiles

Görev Aldığı Yapımlar

Pio Marmaï Fotoğrafları

Pio Marmaï İle İlgili Haberler

Portreler