Piper Curda

Piper Curda

Piper Curda
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.8.1997

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Piper Joy Curda'dır. I Didn't Do It (2014-2015), Youth & Consequences (2018), The Wretched (2019) ve Teen Beach 2 (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 When Time Got Louder
2020 American Pie Presents: Girls' Rules
2019 The Wretched
2017 School Spirits
2014 Disney's Circle of Stars: Do You Want to Build a Snowman (Kısa Video)
2013 Save the Date (Kısa Film)
2008 Tatil Gibisi Yok

Televizyon

2018 Youth & Consequences (Mini Dizi)
2017 Just Another Nice Guy (Mini Dizi)
2016 Free Period (Mini Dizi)
2015 Teen Beach 2 (TV Filmi)
2014 Liv ve Maddie
2015 I Didn't Do It
2013 Rizzoli & Isles
2013 Reading Writing & Romance (TV Filmi)
2013 Phys Ed (TV Filmi)
2014 Yetenek Çiftliği
2012 Shmagreggie Saves the World (TV Filmi)
2012 Malibu Country
2015 Randy Cunningham: 9th Grade Ninja (Mini Dizi – Seslendirme)
2011 Law & Order: Special Victims Unit
2011 Body of Proof
2012 Rule the Mix

Görev Aldığı Yapımlar

Piper Curda Fotoğrafları

Piper Curda Haberleri

Portreler