Polly Walker

Polly Walker

Polly Walker
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.5.1966

Doğum Yeri: Warrington, Cheshire, İngiltere

İngiliz oyuncu. 

2006'da Rome dizisinde canlandırdığı Atia karakteri ile Golden Globe adaylığı vardır.

Filmografisi
Titanların Savaşı (2010)
Rome (2005) ( TV dizisi )
The Mayor of Casterbridge (2003) ( minidizi )
State of Play (2003) (TV dizisi)
D-Tox (2002)
8½ Women (1999)
Kumarbaz (1997)
Emma (1996)
Restoration (1995)
Sliver (1993)
The Trial (1993)
Patriot Games (1992)
Enchanted April (1992)
Peril at End House (1990)

Görev Aldığı Yapımlar

Polly Walker Fotoğrafları

Polly Walker Haberleri

Portreler