Pollyanna McIntosh

Pollyanna McIntosh

Pollyanna McIntosh
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 15.03.1979

Doğum Yeri: Scotland, İskoçya

İskoç asıllı ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Exam (2009), The Woman (2011), Yürüyen Ölüler (2017-2018) ve Pislik (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Moonshine Gang of Cheyenne
2020 Revenge Ride
2019 Deathcember
2019 Darlin'
2017 Middle-Earth: Shadow of War (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Blood Ride (Kısa Film)
2016 Native
2015 Tales of Halloween
2014 White Settlers
2014 The Herd (Kısa Film)
2014 Let Us Prey
2013 Prevertere
2013 Noise Matters
2013 Love Eternal
2013 Foxy and Marina (Kısa Film)
2013 Como Quien No Quiere La Cosa
2013 Carlos Spills the Beans
2013 Blue Dream
2013 Pislik
2012 The Famous Joe Project
2012 Him Indoors (Kısa Film)
2012 I Do
2011 The Woman
2010 The Politics of Dancing (Kısa Film)
2010 Dante's Inferno (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Ceset Hırsızları
2009 Offspring
2009 Le monde (presque) perdu
2009 Exam
2009 All Ages Night
2007 Sex and Death 101
2007 9 Lives of Mara
2005 Headspace

Televizyon

2019 Lodge 49
2018 Yürüyen Ölüler
2017 The Last Tycoon
2016 Hap and Leonard
2013 Waterloo Road
2013 Casualty
2013 Bob Servant Independent (Mini Dizi)
2012 Book Club
2011 4M.I.High
2011 Dani's House
2009 Taggart
2007 Bats: Human Harvest (TV Filmi)

Yönetmen

2019 Deathcember
2019 Darlin'

Senaryo

2021 Reciprocal Beat
2019 Deathcember
2019 Darlin'

Görev Aldığı Yapımlar

Pollyanna McIntosh Fotoğrafları