Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 18.7.1982

Doğum Yeri: Jamshedpur, Bihar, Hindistan

Hint sinema oyuncusu, şarkıcı ve 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisidir. Chopra, başarılı film kariyeri boyunca Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri haline gelmiştir. En İyi Kadın Oyuncu dalında Ulusal Film Ödülü ve dört kategoride Filmfare Ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2017 Sarvann
2017 Baywatch
2016 Jai Gangaajal
2016 Bam Bam Bol Raha Hai Kashi
2016 Ventilator
2015 Dil Dhadakne Do
2015 Bajirao Mastani
2014 Gunday
2014 Mary Kom
2013 Deewana Main Deewana
2013 Girl Rising
2013 Shootout at Wadala
2013 Bombay Talkies
2013 Planes
2013 Zanjeer
2013 Krrish 3
2013 Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela
2012 Agneepath
2012 Teri Meri Kahaani
2012 Barfi!
2011 7 Khoon Maaf
2011 Ra.One
2011 Don 2
2010 Pyaar Impossible!
2010 Jaane Kahan Se Aayi Hai
2010 Anjaana Anjaani
2009 Billu
2009 Kaminey
2009 What's Your Raashee?
2008 My Name is Anthony Gonsalves
2008 Love Story 2050
2008 God Tussi Great Ho
2008 Chamku
2008 Drona
2008 Fashion
2008 Dostana
2007 Salaam-e-Ishq: A Tribute to Love
2007 Big Brother
2007 Om Shanti Om
2006 Taxi No. 9211
2006 36 China Town
2006 Alag
2006 Krrish
2006 Aap Ki Khatir
2006 Don
2005 Blackmail
2005 Karam
2005 Waqt: The Race Against Time
2005 Yakeen
2005 Barsaat
2005 Bluffmaster!
2004 Plan
2004 Kismat
2004 Asambhav
2004 Mujhse Shaadi Karogi
2004 Aitraaz
2003 The Hero: Love Story of a Spy
2003 Andaaz
2002 Thamizhan
Televizyon
2016 It's My City
2016 Project Runway
2015 Quantico
2010 Fear Factor: Khatron Ke Khiladi
Müzik
2016 Don't You Need Somebody
2014 I Can't Make You Love Me
2013 Exotic
2012 In My City
2011 Mind Blowing
2010 Phir Mile Sur Mera Tumhara
2000 Sajan Mere Satrangiya
Video Oyunları
2016 Marvel Avengers Academy

Görev Aldığı Yapımlar

Priyanka Chopra Fotoğrafları

Priyanka Chopra Haberleri