Priyanka Chopra

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 18.7.1982

Doğum Yeri: Jamshedpur, Bihar, Hindistan

Hint şarkıcı ve oyuncu.

Tam adı Priyanka Chopra Jonas'tır. 2000 yılı Dünya Güzellik Yarışması birincisidir. Başarılı film kariyeri boyunca Bollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri ve Hindistan'da en popüler ünlülerden biri haline gelmiştir. En İyi Kadın Oyuncu dalında Ulusal Film Ödülü ve dört kategoride Filmfare Ödülünü kazanmıştır.

Don 2 (2011), Barfi! (2012), Bajirao Mastani (2015) ve Baywatch (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Matrix 4
2021 Cowboy Ninja Viking
2020 Sheela
2020 The White Tiger
2020 We Can Be Heroes
2019 The Sky Is Pink
2019 Jonas Brothers: Sucker (Kısa Video)
2019 Isn't It Romantic
2018 A Kid Like Jake
2017 Baywatch
2016 Jai Gangaajal
2016 Marvel Avengers Academy (Video Oyunu - Seslendirme)
2015 Dil Dhadakne Do
2015 Bajirao Mastani
2014 Gunday
2014 Mary Kom
2013 Deewana Main Deewana
2013 Shootout at Wadala
2013 Planes (Seslendirme)
2013 Zanjeer
2013 Priyanka Chopra ft. Pitbull: Exotic (Kısa Video)
2013 Krrish 3
2013 Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela
2013 Toofan
2013 Priyanka Chopra feat. Will.i.am: In My City (Kısa Video)
2012 Agneepath
2012 Teri Meri Kahaani
2012 Barfi!
2011 7 Khoon Maaf
2011 Ra.One
2011 Don 2
2011 Mind Blowing (Kısa Film)
2010 Pyaar Impossible!
2010 Jaane Kahan Se Aayi Hai
2010 Anjaana Anjaani
2009 Billu
2009 Kaminey
2009 What's Your Raashee?
2008 My Name is Anthony Gonsalves
2008 Love Story 2050
2008 God Tussi Great Ho
2008 Chamku
2008 Drona
2008 Fashion
2008 Dostana
2007 Salaam-e-Ishq: A Tribute to Love
2007 Big Brother
2007 Om Shanti Om
2006 Taxi No. 9211
2006 36 China Town
2006 Alag
2006 Krrish
2006 Aap Ki Khatir
2006 Don
2005 Blackmail
2005 Karam
2005 Waqt: The Race Against Time
2005 Yakeen
2005 Barsaat
2005 Bluffmaster!
2004 Plan
2004 Kismat
2004 Asambhav
2004 Mujhse Shaadi Karogi
2004 Aitraaz
2003 The Hero: Love Story of a Spy
2003 Andaaz
2002 Thamizhan
2001 Sajan Mere Satrangiya (Kısa Film)
Televizyon

2020 Citadel (Mini Dizi)
2018 Quantico
2016 It's My City
2016 Project Runway
2010 Fear Factor: Khatron Ke Khiladi

Yapımcı

2020 Sheela
2019 The Sky Is Pink
2019 Firebrand
2017 Kaashi Amarnath
2017 Pahuna: The Little Visitors
2017 Kaay Re Rascalaa
2017 Sarvann
2016 Ventilator
2016 Bam Bam Bol Raha Hai Kashi
2013 Girl Rising (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Priyanka Chopra Fotoğrafları

Priyanka Chopra Haberleri

Portreler


Vizyondakiler