Pruitt Taylor Vince

Pruitt Taylor Vince

Pruitt Taylor Vince
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.7.1960

Doğum Yeri: Louisiana, ABD

ABD'li oyuncu.

Bataklık İnsanları (1987), Mississippi Yanıyor (1988), Vahşi Duygular (1990) ve Dehşetin Nefesi (1990) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2018 Bird Box
2018 Gotti
2018 ASIA A (Kısa Film)
2016 59 Seconds
2015 The Devil's Candy
2014 13 Günah
2013 Muhteşem Yaratıklar
2013 Broken Blood
2013 Sivil Cephe
2012 The Grief Tourist
2012 Bending the Rules
2012 Ölüme Çeyrek Kala (Seslendirme)
2011 Yarışma
2011 İntikam Yolu
2011 Çifte Soygun
2011 Creature
2011 Cameraman
2011 On the Inside
2010 Mysterious Island
2009 The Smell of Success
2009 Sislerin İçinden
2009 Don McKay
2009 Çim Yaprakları
2008 The Echo
2007 When a Man Falls in the Forest
2007 Dehşet Odası
2005 dropp Dead Sexy
2005 Constantine
2003 Kimlik
2003 Cani
2002 Simone
2002 Rebellion (Video)
2002 13 Moons
2002 Trapped
2001 Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse (Video – Seslendirme)
2001 Mental Hygiene (Kısa Film)
2000 Nurse Betty
2000 Hücre
1999 Mumford
1998 Love from Ground Zero
1998 La leggenda del pianista sull'oceano
1998 Dr. Dolittle
1997 The End of Violence
1997 Cold Around the Heart
1997 A Further Gesture
1996 The Cottonwood
1996 Harika Kızlar
1995 Under the Hula Moon
1995 Şişman
1994 Yaşamın İçinden
1994 Katil Doğanlar
1994 Çılgın Sahtekârlar
1994 China Moon
1991 JFK: Kapanmayan Dosya
1990 Vahşi duygular
1990 Gel Cenneti Gör
1990 Fear
1990 Dehşetin Nefesi
1989 K-9
1989 Homer and Eddie
1988 Mississippi Yanıyor
1988 Danko - Kızıl Alev
1987 Şeytan Çıkmazı
1987 Bataklık İnsanları
1987 Bar Kelebeği
1986 İçerdekiler

Televizyon

2018 The Blacklist
2018 Agents of S.H.I.E.L.D.
2017 Tuhaf Şeyler
2015 Heroes Reborn (Mini Dizi)
2014 Those Who Kill
2014 The Mentalist
2013 True Blood
2012 Justified
2012 Hawaii Five-0
2012 Bones
2011 Yürüyen Ölüler
2011 The Cape
2010 Memphis Beat
2010 Infamous
2009 Medium
2008 Canterbury's Law
2006 Doktor House
2006 Deadwood
2004 Touching Evil
2004 Kanıt Peşinde
2003 The Handler
2003 Alias
2003 L.A. Confidential (TV Filmi)
2001 Thieves
2000 Gideon's Crossing
1997 Murder One
1997 Night Sins (TV Filmi)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (Mini Dizi)
1996 Gizli Dosyalar
1995 The Marshal
1995 Highlander
1995 Chicago Hope
1993 Sisters
1992 Quantum Leap
1992 Till Death Us Do Part (TV Filmi)
1991 Sweet Poison (TV Filmi)
1991 Dead in the Water (TV Filmi)
1990 In the Heat of the Night
1989 I Know My First Name Is Steven (Mini Dizi)
1988 Kanun Namına

Görev Aldığı Yapımlar

Pruitt Taylor Vince Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler