Pyotr Fyodorov

Pyotr Fyodorov

Pyotr Fyodorov
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.04.1982

Doğum Yeri: Moskova, Rusya

Rus oyuncu.

Tam adı Pyotr Petrovich Fyodorov'dur. Karanlık Saat (2011), Elektricheskiy tok (2017) ve Duelyant (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Ryobra
2020 Sputnik
2019 Avanpost
2018 Nashi deti
2016 Ledokol
2016 Kak Bolshie (Kısa Film)
2016 Eyo zvali Mumu
2016 Duelyant
2016 Chistoe iskusstvo
2015 Yolki lokhmatye
2015 Territoriya
2015 Rodina
2015 Krepost (Seslendirme)
2015 Ierey-san. Ispoved samuraya
2015 A zori zdes tikhie...
2014 Sarancha
2014 Begletsy
2013 Yolki 3
2013 Stalingrad
2013 Repetitsii
2013 Privychka rasstavatsya
2013 Odnoklassniki.ru: naCLICKay udachu
2012 Muzhchina s garantiey
2012 Mamy
2011 Yolki 2
2011 Sobiratel pul
2011 PiraMMMida
2011 Karanlık Saat
2011 Gop-Stop
2011 Boris Godunov
2011 Bez muzhchin
2010 Fobos. Klub strakha
2009 Russia 88
2009 Obitaemyy ostrov. Skhvatka
2009 Obitaemyy ostrov
2005 Neupravlyaemyy zanos
2005 Muzhskoy sezon. Barkhatnaya revolyutsiya
2004 Smatyvay udochki
2001 101-y kilometr
2000 DMB

Televizyon

2021 Territoriya
2020 Pereval Dyatlova (Mini Dizi)
2018 Gurzuf
2017 Vy vse menya besite
2017 Gorod
2016 Serdtse angela
2014 Voyna i mifi
2014 Posledniy boy (Mini Dizi)
2012 Odessa-mama
2011 Okhotniki za brilliantami (Mini Dizi)
2006 Vzyat Tarantinu (Mini Dizi)
2006 Klub

Yönetmen

2019 Last Quest (Kısa Film)
2017 Elektricheskiy tok (Kısa Film)

Yapımcı

2011 Gop-Stop
2009 Russia 88

Senaryo

2017 Elektricheskiy tok (Kısa Film)
2011 Gop-Stop

Görev Aldığı Yapımlar

Pyotr Fyodorov Fotoğrafları