Quinn Shephard

Quinn Shephard

Quinn Shephard
Oyuncu

Doğum Tarihi: 28.2.1995

Doğum Yeri: New Jersey, ABD

ABD'li aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

CBS dizisi Hostages dizisinde canlandırdığı Morgan Sanders ve komedi filmi Unaccompanied Minors'da Domna Malone karakterleriyle tanınmıştır. 2017 yapımı Blame filminde oyuncu olmanın yanı sıra senaristlik, yapımcılık ve yönetmenlik görevlerini de üstlenmiştir.

Filmografi

2018 Midnight Sun
2018 The Miseducation of Cameron Post
2018 Windsor
2017 Blame
2016 Sweet, Sweet Lonely Girl
2012 Kiss? (Kısa Film)
2008 Lise Ateşi
2006 Başıboş Afacanlar
2004 From Other Worlds
2000 Harrison's Flowers

Televizyon

2018 God Friended Me
2017 Redliners (TV Filmi)
2016 Bull
2015 Almost There
2015 Şüpheli Şahıs
2014 Believe
2014 The Blacklist
2014 And, We're Out of Time (TV Filmi)
2014 Hostages
2013 Trooper (TV Filmi)
2012 Made in Jersey
2011 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Quinn Shephard Fotoğrafları

Portreler