Rachelle Lefevre

Rachelle Lefevre

Rachelle Lefevre
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 1.2.1979

Filmografi
Homefront  (2013)  
Pawn Shop Chronicles  (2013)  
Beyaz Saray Düştü  (2013)  
Omertà  (2012)  
Havuz çocukları  (2010)  
Bagman  (2010)  
Ziyaretçi (ıı)  (2010)  
Benim Hikayem  (2010)  
Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay  (2009)  
Web Cam  (2009)  
American Summer  (2009)  
Alacakaranlık  (2008)  
Prom Wars  (2008)  
Fugitive Pieces  (2007)  
Hayalet Yazar  (2007)  
The Legend Of Butch & Sundance  (2006)  
Nehrin Kralı  (2005)  
Pure (ı)  (2005)  
See Jane Date (tv)  (2003)  
Tehlikeli Aklın Itirafları  (2002)
 
Oyuncu Olduğu Diziler 
(4) 4. Seviye  (2008)  
Veronica Mars  (2007)  
What About Brian  (2007)  
What About Brian  (2006) 

Görev Aldığı Yapımlar

Rachelle Lefevre Fotoğrafları