Radha Mitchell

Radha Mitchell

Radha Mitchell
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.11.1973

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı dizi ve sinema oyuncusu. Tam adı Radha Rani Amber Indigo Anunda Mitchell'dir. 

Filmografisi

2017 Baraka
2016 The Darkness
2016 Sacrifice
2015 Looking for Grace
2015 Kod Adı: Londra
2013 Kuş İnsanlar
2013 Kod Adı: Olympus
2013 Karanlık Cinayetler
2013 Gus
2013 Evidence
2013 Big Sur
2012 Sessiz Tepe: Karabasan
2009 Suretler
2009 Son Oyun
2009 Salgın
2008 The Children of Huang Shi
2008 Henry Poole Burada(ydı)
2007 Timsah: Nehrin Dişleri
2007 Sevgi Ziyafeti
2006 Zehirli Element
2006 Sessiz Tepe
2005 Mozart ile Balina
2004 Melinda and Melinda
2004 Gazap Ateşi
2004 Düşler Ülkesi
2003 Visitors
2002 Telefon Kulübesi
2002 Büyük Soygun
2001 Bir Yabancıyla Asla
2000 Derin Karanlık
1998 High Art
1998 Cleopatra's Second Husband
1996 Love and Other Catastrophes

Televizyon

2013 Red Widow
2001 Ayaklanma
1998 The Chosen
1995 Halifax f.p: My Lovely Girl
1994 Blue Heelers
1994 Neighbours
1993 Phoenix Joanna
1993 Law of the Land
1992 All Together Now
1988 Sugar and Spice

Görev Aldığı Yapımlar

Radha Mitchell Fotoğrafları

Radha Mitchell Haberleri