Rafael Spregelburd

Rafael Spregelburd

Rafael Spregelburd
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.4.1970

Doğum Yeri: Buenos Aires, Arjantin

Arjantinli oyuncu, senarist ve yönetmen. 

Buenos Aires Üniversitesi'nde oyunculuk ve tiyatro eğitimi aldı. 1995'ten itibaren, ağırlıklı olarak kendi  tiyatro performanslarını yönetmeye başladı. Tirso de Molina da dahil olmak üzere birçok ödül kazandı. Arjantin'de ve bazı Avrupa ülkelerinde oyunları eleştirmenlerce beğenildi.

El hombre de al lado (2009), Abzurdah (2015) and Film Eleştirmeni (2013) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Last Man
2018 Unidad XV
2018 Sin rodeos
2017 Zama
2017 El Fútbol o yo
2017 Los Perros
2017 Cetáceos
2017 Mario on Tour
2017 Los territorios
2016 Maldito Seas Waterfall!
2016 Finding Sofia
2016 Una noche de amor
2015 Refugios
2015 Como funcionan casi todas las cosas
2015 Abzurdah
2014 El escarabajo de oro
2013 Film Eleştirmeni
2013 Matrimonio
2012 Las mujeres llegan tarde
2012 Días de vinilo
2012 Cornelia frente al espejo
2011 Dígame (Short)
2010 Agua y sal
2009 El hombre de al lado
2009 Música en espera
2008 La ronda
2008 Historias extraordinarias
2001 Animalada

Televizyon

2015 La Casa del Mar
2015 La Casa (Mini Dizi)
2014 Guapas
2013 Historias de corazón (Mini Dizi)
2013 Las huellas del secretario (Mini Dizi)
2012 Entre horas
2011 Televisión por la inclusión (Mini Dizi)
2011 El hombre de tu vida (Mini Dizi)
2007 Floresta (TV Filmi – Ayrıca Senarist ve Yönetmen)

Görev Aldığı Yapımlar

Rafael Spregelburd Fotoğrafları

Portreler