Rafe Spall

Rafe Spall

Rafe Spall
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.03.1983

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

İngiliz oyuncu.

Tam adı Rafe Joseph Spall'dur. Büyük Açık (2015), Pi'nin Yaşamı (2012) ve Sıkı Aynasızlar (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Uzun Aşın Kısası
2019 Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit
2019 Sadece Merhamet
2019 Denmark
2018 The Soul-Breaker (Video)
2018 Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2017 Le Rituel
2016 The BFG
2016 Quelques mots d'amour
2016 National Theatre Live: Hedda Gabler
2016 Kırlangıçlar ve Amazonlar
2015 Büyük Açık
2014 Off the Page: Death of England (Kısa Film)
2014 Noël en cavale
2014 Le monde de Nathan
2013 Dünyanın Sonu
2013 Bu aşk Fazla Sürmez
2013 Ya Aşksa
2012 Pi'nin Yaşamı
2012 Electric Cinema: How to Behave (Kısa Film)
2012 Earthbound
2012 Prometheus
2011 Bir Gün
2011 Anonim
2010 Behind the Door (Kısa Film)
2010 Sus
2009 The Scouting Book for Boys
2009 Modern Life Is Rubbish (Kısa Film)
2008 Close (Kısa Film)
2007 Sıkı Aynasızlar
2007 Hot Fuzz: Outtakes (Kısa Video)
2007 Hot Fuzz: Hot Funk: The TV Version (Kısa Video)
2007 Get Off My Land (Kısa Film)
2007 Don't (Kısa Film)
2007 Dehşet gezegeni
2006 Opération Matchbox
2006 Kidulthood
2006 İyi bir yıl
2005 Yeşil Sokak Holiganları
2004 Zombilerin Şafağı
2004 The Calcium Kid
2001 Beginner's Luck

Televizyon

2020 Trying
2020 The Salisbury Poisonings
2019 La guerre des mondes (Mini Dizi)
2018 Papi Rebelle (TV Filmi – Seslendirme)
2018 Kansas City (TV Filmi)
2017 My Online Nightmare (Belgesel – Anlatıcı)
2016 Roadies
2015 Sons of Liberty (Mini Dizi)
2015 Harry Price: Ghost Hunter (TV Filmi)
2014 Kara Ayna
2011 The Shadow Line (Mini Dizi)
2011 Pete Versus Life
2009 Miss Marple
2009 Desperate Romantics (Mini Dizi)
2008 He Kills Coppers (TV Filmi)
2008 Frankie Howerd: Rather You Than Me (TV Filmi)
2007 A Room with a View (TV Filmi)
2006 Wide Sargasso Sea (TV Filmi)
2006 The Romantics (Mini Dizi)
2006 The Chatterley Affair (TV Filmi)
2006 Dracula (TV Filmi)
2006 Cracker (TV Filmi)
2005 Twisted Tales
2005 The Rotters' Club (Mini Dizi)
2004 The Legend of the Tamworth Two (TV Filmi)
2003 The Lion in Winter (TV Filmi)
2002 Out of Control (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Rafe Spall Fotoğrafları

Rafe Spall Haberleri