Rainer Bock

Rainer Bock

Rainer Bock
Oyuncu

Doğum Tarihi: 31.7.1954

Doğum Yeri: Kiel, Almanya

Alman oyuncu.

Beyaz Bant (2009), İnsan Avı (2014) ve Wonder Woman (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Turncoat
2020 Exil
2019 The Collini Case
2019 Rate Your Date
2019 Lara
2018 Atlas
2018 Asla Gözlerini Kaçırma
2017 Wonder Woman
2017 Jugend ohne Gott
2017 Einsamkeit und Sex und Mitleid
2017 Die Anfängerin
2017 Arthur & Claire
2017 Luna
2016 Winnetou & Old Shatterhand
2016 Schrotten!
2016 Der geilste Tag
2014 İnsan Avı
2014 Dessau Dancers
2014 Stereo
2013 Lauf Junge lauf
2013 Kitap Hırsızı
2013 Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Çöldeki İzler
2012 Zwei Leben
2012 Schutzengel
2012 Russendisko
2012 Öldüren Tutku
2012 Barbara
2011 Wer wenn nicht wir
2011 Tabu - Es ist die Seele ein Fremdes auf Erden
2011 Savaş Atı
2011 Mein bester Feind
2011 Kimliksiz
2010 Picco
2010 Im Schatten
2009 Soysuzlar Çetesi
2009 Beyaz bant
2008 Im Winter ein Jahr
2003 Raus ins Leben
2000 Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
1997 Sterben ist gesünder

Televizyon

2019 Der Bergdoktor
2019 Dengler
2019 Weihnachten im Schnee (TV Filmi)
2019 Tod eines Mädchens2: Die verschwundene Familie (TV Filmi)
2019 Der König von Köln (TV Filmi)
2019 Blochin: Das letzte Kapitel (TV Filmi)
2018 Tannbach
2018 Das Boot
2018 Better Call Saul
2018 Solo für Weiss
2018 Bella Block
2017 Der Alte
2017 Tatort
2017 Ich war eine glückliche Frau (TV Filmi)
2017 Charlotte Link - Die letzte Spur (TV Filmi)
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2017 Die Puppenspieler (Mini Dizi)
2016 Nachtschicht
2016 Terror - Ihr Urteil (TV Filmi)
2016 Operation Zucker - Jagdgesellschaft (TV Filmi)
2016 Marie Brand und die Spur der Angst (TV Filmi)
2016 Kaltfront (TV Filmi)
2016 Begierde - Jäger in der Nacht (TV Filmi)
2015 Homeland
2015 Nackt unter Wölfen (TV Filmi)
2015 Käthe Kruse (TV Filmi)
2015 Die kalte Wahrheit (TV Filmi)
2015 Tod eines Mädchens (Mini Dizi)
2014 Wilsberg
2014 Der Kriminalist
2014 Die Seelen im Feuer (TV Filmi)
2014 Die Auserwählten (TV Filmi)
2014 Bornholmer Straße (TV Filmi)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (Mini Dizi)
2014 1864 (Mini Dizi)
2013 Zeugin der Toten (TV Filmi)
2013 Im Olymp der Kunst (TV Filmi)
2012 Bloch
2012 München 72 - Das Attentat (TV Filmi)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV Filmi)
2011 Polizeiruf 110
2011 Dreileben (Mini Dizi)
2010 Klimawechsel
2010 Um Himmels Willen
2009 Hinter blinden Fenstern (TV Filmi)
2008 Todsünde (TV Filmi)
2008 Einer bleibt sitzen (TV Filmi)
2005 Arme Millionäre
2004 Stauffenberg (TV Filmi)
2004 Onkel Wanja (TV Filmi)
1997 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit

Görev Aldığı Yapımlar

Rainer Bock Fotoğrafları

Rainer Bock Haberleri

Portreler


Vizyondakiler