Rainer Sarnet

Rainer Sarnet

Rainer Sarnet
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 3.3.1969

Doğum Yeri: Rakvere, Estonya

Estonyalı senarist ve yönetmen.

Tabamata ime (2006), Idioot (2011) ve Kasım (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Kasım
2011 Idioot
2007 Kuhu põgenevad hinged
2006 Tabamata ime
1999 Kass kukub käppadele
1998 Libarebased ja kooljad (Kısa Film)

Televizyon

2018 The Bank
2005 Libahundi needus (TV Filmi)

Senaryo

2017 Kasım
2011 Idioot
2007 Kuhu põgenevad hinged
1999 Kass kukub käppadele

Televizyon

2005 Libahundi needus (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kasım, November, 2017, Yönetmen, Senarist

Rainer Sarnet Fotoğrafları

Rainer Sarnet Haberleri

Portreler