Ramón Barea

Ramón Barea

Ramón Barea
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.7.1949

Doğum Yeri: Bilbao, İspanya

İspanyol oyuncu.

Oyunculuk yapmaya başladığı 1981 yılı yapımı La fuga de Segovia filminden günümüze kadar 150'den fazla yapımda rol aldı. Herkes Biliyor (2019), Masallar Diyarı (2019) ve Arabulucu (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Gran Premio (Kısa Film)
2020 Voces
2020 Nora
2020 La vida era eso
2020 La boda de Rosa
2019 Ventajas de viajar en tren
2019 Masallar Diyarı
2019 Küçük İsviçre
2019 El silencio de la ciudad blanca
2019 Abuelos
2018 Oh! Mammy Blue
2018 Mi soledad (Kısa Film)
2018 Herkes Biliyor
2018 El cuaderno de Sara
2018 Con el paso del tiempo (Kısa Film)
2018 Black is Beltza
2017 Miss Wamba (Kısa Film)
2017 La higuera de los bastardos
2017 Fe de etarras
2017 El guardián invisible
2017 Bajo la piel de lobo
2017 Abrakadabra
2016 Última sesión (Kısa Film)
2016 La corona partida
2016 İspanya Kraliçesi
2016 Cervantes, la búsqueda
2015 Un otoño sin Berlín
2015 Psiconautas, los niños olvidados (Seslendirme)
2014 Negociador
2013 Decisiones (Kısa Film)
2013 Al otro lado (Kısa Film)
2013 La herida
2012 Kea (Kısa Film)
2012 Blancanieves
2011 Ohe azpiko zera (Kısa Film)
2011 Maquillaje (Kısa Film)
2011 Libre directo (Kısa Film)
2011 De tu ventana a la mía
2010 No controles
2010 Naufragio
2010 Chocolate frío (Kısa Film)
2010 5 millones (Kısa Film)
2009 Lala (Kısa Film)
2009 La máquina de pintar nubes
2008 Un poco de chocolate
2008 Chapter One: Martín de Landeche (Kısa Film)
2007 The 2006 Academy Award Nominated Kısa Film Films: Live Action (Video)
2007 Siete mesas de billar francés
2007 Le protecteur (Kısa Film)
2007 Días de cine
2007 Cosmos
2005 Sofía (Kısa Film)
2005 Éramos pocos (Kısa Film)
2004 Agujeros en el cielo
2003 Terminal (Kısa Film)
2003 Büyük Yönetmen
2002 Yatağın Diğer Yanı
2002 Todo menos la chica
2002 Tiempos mejores (Kısa Film)
2002 Expediente WC (Kısa Film)
2002 800 Damla Yaş
2001 Silencio roto
2000 Vaivén (Kısa Film)
2000 Las buenas intenciones (Kısa Film)
2000 Hyde & Jekill (Kısa Film)
2000 Halkımız Avanta Peşinde
2000 Gitano
2000 Carretera y manta
1999 R.I.P. El ladrón de bicicletas (Kısa Film)
1999 Muertos de risa
1999 Las huellas borradas
1999 La mujer más fea del mundo
1999 Cuando vuelvas a mi lado
1998 Una pareja perfecta
1998 Entre todas las mujeres
1998 Atilano, presidente
1997 Olgun kadına övgü
1997 La buena estrella
1997 En la puta calle
1997 El magnolio (Kısa Film)
1997 Airbag
1997 A ciegas
1996 Matías, juez de línea
1996 La madre (Kısa Film)
1996 La buena vida
1996 El ángel de la guarda
1996 Corsarios del chip
1996 Alma gitana
1995 Sálvate si puedes
1995 Hotel y domicilio
1994 Los peores años de nuestra vida
1994 Los amigos del muerto (Kısa Film)
1994 La leyenda de un hombre malo (Kısa Film)
1994 Justino, un asesino de la tercera edad
1994 Cómo ser infeliz y disfrutarlo
1993 Muy negro
1993 La madre muerta
1993 Acción mutante
1992 Vacas
1992 Urte ilunak
1992 Entretiempo (Kısa Film)
1991 Traintime
1991 Todo por la pasta
1991 Santa Cruz, el cura guerrillero
1991 No me compliques la vida
1991 El rey pasmado
1990 Mirindas asesinas (Kısa Film)
1990 El anónimo... ¡vaya papelón!
1989 La blanca paloma
1988 Tu novia está loca
1988 Mama (Kısa Film)
1988 El hilo de cristal (Kısa Film)
1988 Ander Eta Yul
1987 A los cuatro vientos
1986 Bandera negra
1986 Adiós pequeña
1986 27 horas
1985 Golfo de Vizcaya
1985 Fuego eterno
1984 La muerte de Mikel
1984 La conquista de Albania
1981 La fuga de Segovia

Televizyon

2020 La línea invisible
2018 Gente hablando
2016 Web Therapy
2016 Olmos y Robles
2016 Euskolegas
2015 Carlos, Rey Emperador
2014 El Rey (Mini Dizi)
2013 Gran Reserva
2012 La conspiración (TV Filmi)
2012 Historias robadas (Mini Dizi)
2012 Gernika bajo las bombas (Mini Dizi)
2011 Tierra de lobos
2011 Plaza de España
2011 Los misterios de Laura
2011 El precio de la libertad (Mini Dizi)
2010 Ciudad K
2010 Acusados
2010 Adolfo Suárez (Mini Dizi)
2009 Mi querido Klikowsky
2008 Plan América
2008 El síndrome de Ulises
2008 Cuenta atrás
2008 Soy El Solitario (Mini Dizi)
2006 Génesis, en la mente del asesino
2006 El comisario
2006 Hospital Central
2006 Aquí no hay quien viva
2006 Películas para no dormir: La habitación del niño (TV Filmi)
2004 Los 80
2003 Policías, en el corazón de la calle
2002 Cuéntame
2001 Compañeros
2000 7 vidas
1999 Periodistas
1999 Ellas son así
1997 Blasco Ibáñez (Mini Dizi)
1995 Pepa y Pepe
1994 La mujer de tu vida 2
1994 A ze parea
1994 El peor programa de la semana
1989 Brigada central

Görev Aldığı Yapımlar

Ramón Barea Fotoğrafları

Portreler


Vizyondakiler