Ramzy Bedia

Ramzy Bedia

Ramzy Bedia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 10.3.1972

Doğum Yeri: Paris, Fransa

Cezayir asıllı Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

Kariyerine 1994 yılında komedyen olarak başladı. Eric Judor'la tanıştıktan sonra M6 TV kanalında kendi TV şovlarını yaptılar.

Asıl tanındığı filmler, Charles Nemes'in yönettiği ve Eric Judor ile birlikte senaristliğini yaptığı 2001 yapımı La Tour Montparnasse Infernale, 2004 yapımı Daltonlar ve 2008 yapımı Paris Macerası filmleridir.

Filmografi

2016 Hibou
2016 Aventuri in Pattaya
2015 Lolo
2015 Les nouvelles aventures d'Aladin
2015 Je suis à vous tout de suite
2015 8 coups (Kısa Film)
2014 Des lendemains qui chantent
2013 Vandal
2012 Les seigneurs
2012 Les Kaïra
2012 Hénaut président
2011 Sert Rüzgarlar
2011 Halal police d'État
2011 Beur sur la ville
2011 Au bistro du coin
2010 Il reste du jambon?
2009 Paris'te son konser
2009 Neuilly sa mère!
2008 Paris Macerasi
2007 Steak
2006 Bled Number One
2005 Il était une fois dans l'oued
2004 Les Dalton
2004 Double zéro
2003 The Work of Director Michel Gondry (Video Filmi)
2003 Pecan Pie (Video Kısa Filmi)
2001 La tour Montparnasse infernale
2000 Old School
2000 Elie annonce Semoun (Video Filmi)
1999 Rêve de cauchemar (Kısa Film)
1999 Recto/Verso
1999 Les mots 2 Eric et Ramzy (Video Filmi)
1999 Le ciel, les oiseaux,... et ta mère!
1998 Les mots d'Eric et Ramzy (Video Filmi)
1996 The Cranberries: Salvation (Video Kısa Film)

Televizyon

2017 Dix pour cent (Mini Dizi)
2011 Platane
2009 Pimp My Ride France
2007 Moot-Moot (Seslendirme)
2003 RatzSeslendirme
2000 La cape et l'épée
1998 H
1997 Jamais 2 sans toi
1997 L'agence Lambert

Görev Aldığı Yapımlar

Ramzy Bedia Fotoğrafları

Ramzy Bedia Haberleri