Rasmus A. Sivertsen

Rasmus A. Sivertsen

Rasmus A. Sivertsen
Kurgu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.9.1972

Doğum Yeri: Inderøy, Norveç

Norveçli animatör ve yönetmen.

Pelle Politibil på sporet (2013), Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı (2013) ve Kurt blir grusom (2008) filmleriyle tanınmıştır.

2013 yılında Pelle Politibil på sporet, 2014 yılında Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa ve 2017 yılında Dyrene i Hakkebakkeskogen filmleriyle En İyi Çocuk Filmi dalında üç kez Norveç Amanda ödülünü kazanmıştır.

Filmografi

2018 Louis & Luca ve Sevimli Uzaylılar
2016 Dyrene i Hakkebakkeskogen
2015 Solan og Ludvig: Herfra til Flåklypa
2015 Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin
2013 Louis ve Luca: Büyük Peynir Yarışı
2013 Pelle Politibil på sporet
2009 Pelle Politibil går i vannet 
2008 Kurt blir grusom
2003 Kaptein Sabeltann
2002 Guggen - Du store gauda (Kısa Film)

Televizyon

2011 Monarkiet
2009 Fanthomas
2007 Kutoppen
1998 Lisa

Görev Aldığı Yapımlar

Rasmus A. Sivertsen Fotoğrafları

Portreler