Raul Walder

Raul Walder

Raul Walder
Oyuncu

Doğum Yeri: Caracas, Venezuela

Venezuelalı senarist ve aktör.

Miami Üniversitesi Tiyatro Sanatları ve Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Çeşitli markaların reklam filmlerinde yer aldı. İlk kez 2006 yılında yayınlanan Túkiti, crecí de una dizisiyle oyunculğa başlamış, 2018 yapımı Lanetli Sular filmiyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Simón (Kısa Film)
2018 Till I do us part (Kısa Film)
2018 Lanetli Sular
2018 Cicatrices (Kısa Film)
2013 Contract (Kısa Film)
2007 El Señor Presidente

Televizyon

2006 Túkiti, crecí de una

Senaryo

2018 Cicatrices (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Raul Walder Fotoğrafları

Portreler