Ravshana Kurkova

Ravshana Kurkova

Ravshana Kurkova
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.8.1980

Doğum Yeri: Taşkent, Özbekistan

Özbek oyuncu.

Tam adı Ravshana Bakhramovna Matchanova'dır. Liseyi Taşkanet Lisesi'nde ve lisans eğitimini ise Moskova Devlet Pedagoji Üniversitesi Filoloji bölümünde tamamladı. İlk kez 1992 yılı yapımı Tayna paporotnikov filminde rol alarak oyunculuğa adım attı. Moms (2012), About Love (2015) ve Abigail (2019) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Abigail
2019 Lazarat
2019 Balkanskiy rubezh
2018 Beyaz Karga
2018 Begletsy
2017 Detki naprokat
2017 Pro lyubov. Tolko dlya vzroslykh
2015 Bez granits
2015 Hardcore Henry
2015 Pro lyubov
2014 #Nerealnaya lyubov
2013 Stenka (Kısa Film)
2013 Chto tvoryat muzhchiny!
2012 Mayskiy dozhd
2012 Rybalka (Kısa Film)
2012 Mamy
2011 Varene iz sakury
2011 Vdrebezgi
2010 Glukhar v kino
2010 Lyubov v bolshom gorode 2
2009 Akhtamar (Kısa Film)
2009 Püha Tõnu kiusamine
2008 Na krayu stoyu
2007 3 Girls
2007 Myortvye docheri
1998 S dnyom rozhdeniya!
1992 Tayna paporotnikov

Televizyon

2018 Zvonite DiKaprio! (Mini Dizi)
2015 Vlyublyonnye zhenshchiny
2012 Ded Moroz vsegda zvonit... trizhdy! (TV Filmi)
2011 Zolotye. Barvikha 2
2009 Barvikha
2009 Ofitsery 2: Vsyo budet khorosho
2009 Bratany
2007 Rodnye i blizkie (TV Filmi)
2003 Zachem tebe alibi? (TV Filmi)
2002 Vorovka 2. Schaste naprokat

Görev Aldığı Yapımlar

Ravshana Kurkova Fotoğrafları

Ravshana Kurkova Haberleri

Portreler