Re Lee

Re Lee

Re Lee
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.3.2006

Doğum Yeri: Gwangju, Güney Kore

Güney Koreli oyuncu.

Umut (2013), How to Steal a Dog (2014) ve Peninsula (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Peninsula
2019 Geolkapseu
2016 Op-pa saeng-gak
2014 How to Steal a Dog
2013 Umut

Televizyon

2018 Alhambeura Goongjeonui Chooeok
2017 Manyeoui Beopjeong
2016 Dolawayo Ajjeossi
2015 Yungnyong-i Nareusya
2015 Syupeodaedi Yeol
2012 Ohjaryongi Ganda

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yarımada, Peninsula / Train to Busan 2, 2020, Oyuncu

Re Lee Fotoğrafları

Re Lee Haberleri